Web dizajn

Izrađujemo internet stranice po zahtjevima klijenata. 
Nudimo izradu široke palete web stranica, od jednostavnih do Custom CMS riješenja. Stranice izrađujemo brzo, profesionalno i potpuno podređeno klijentovim željama. 

Pri izradi se pazi na optimizaciju koda kako bi se stranice dobro pozicionirale na internetskim tražilicama. Kao dodatnu opciju uvijek možete zatražiti optimizaciju stranice (SEO) da biste u svakom trenutku bili bolje plasirani od konkurencije.

Optimizacija web stranice (eng. Search engine optimization - SEO) oglašivača za internet tražilice sastoji se od čitavog niza strategija koje su usmjerene ka podizanju organske posjećenosti stranice za internet tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Što je određena web stranica bolje pozicionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce ili klijente.

Dajemo Vam opciju da sami uređujete svoje stranice bez dodatnih troškova. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pomoć ili uputstva od naše tehniče podrške koja je dostupna 24/7.
Iskustvo nam je pokazalo da klijenta što više rasteretimo u samom procesu izrade. Morate nam samo priložiti materijale i mi ćemo preuzeti na sebe ostatak procesa.
Ako niste u mogućnosti sami napraviti fotografije prostora i napisati promotivne tekstove od nas možete zatražiti da to odradimo umjesto Vas.

Web dizajn je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - također kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, te, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. 
No, bitna značajka koja web dizajn distancira od grafičkog dizajna jest u izvedbenom dijelu: osim što je potrebno poznavati tehničku prirodu Interneta, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture: web stranice su "žive", granaju se i neprestano obnavljaju.